Uitnodigingsbrief

Je wordt, zoals tijdens de voorgaande vaccinatiecampagnes, uitgenodigd per post en digitaal via jouw e-box. De uitnodigingen voor de herfstbooster starten begin september. Eerst zullen de risicogroepen (65+ en personen met een verzwakte immuniteit) worden uitgenodigd. Daarna volgen de zorgsector en de 50-64-jarigen (in dalende leeftijd). De mensen tussen 18 en 50 jaar kunnen zich daarna op vrijwillige basis aanbieden. Voor 1 november 2022 moet iedereen de kans gekregen hebben om een herfstbooster te krijgen.
 

Uitnodiging ontvangen, bevestig je afspraak!

In de uitnodigingsbrief zal de locatie van jouw vaccinatiecentrum vermeld worden. Voor inwoners van Oudenburg, Ettelgem, Roksem en Westkerke is dit in Torhout (Industrielaan 15). Daarnaast vind je er ook de datum en het uur terug waarop jij verwacht wordt voor je vaccinatie. Je hebt de optie om de afspraak te bevestigen, te weigeren of te verplaatsen. Je vindt ook onmiddellijk terug wanneer je voor je tweede inenting wordt verwacht.

Je afspraak bevestigen doe je via de link die je vindt in je uitnodigingsbrief. Heb je geen toegang tot het internet of ben je niet zo handig met de smartphone of computer? Laat je bijstaan door vrienden of familie. Er is ook de mogelijkheid om telefonisch te bevestigen. Je vindt het telefoonnummer terug op jouw brief.

Kan je absoluut niet langskomen voor jouw vaccin op het voorgestelde moment? Maak dan een nieuwe afspraak. Ook dit kan eenvoudig online of telefonisch.

Geen vaccin nodig, annuleer je afspraak!

Ben je reeds gevaccineerd (bijvoorbeeld op het werk) of krijg je liever geen vaccin, dan moet je dit ook laten weten (online of telefonisch). Zo komt die plaats weer vrij voor
iemand anders.