Maurits Gysselingzaal (De Zuidpoort)

Contactinformatie

Maurits Gysselingzaal
De Zuidpoort, Hoogstraat 17 – 8460 Oudenburg
T 059-56 84 42
E zaalverhuur@oudenburg.be

Tarieven

Categorie 1 Categorie 2 Categorie 3 Categorie 4 Categorie 5
Oudenburgse vereniging en instellingen Oudenburgse inwoners Niet-Oudenburgse verenigingen en instellingen Niet-Oudenburgse inwoners Anderen
Maurits Gysselingzaal 50 75 75 100 150

Vanaf het tweede gebruik van dezelfde zaal of ruimte tijdens een lopend kalenderjaar door dezelfde vereniging, instelling of persoon behorende tot categorie 1 of 2 wordt het tarief voor het gebruik van de zaal of ruimte gehalveerd, behalve voor privéfeesten.

Indien eenzelfde gebruiker dezelfde zaal of ruimte huurt voor meer dan 25 keer en minder dan 40 keer tijdens een aaneengesloten periode van 12 maanden en hiervoor één aanvraag indient (met opgave van de gewenste gebruiksdata) wordt een korting van 25% toegestaan op de totale huurprijs.

Indien eenzelfde gebruiker dezelfde zaal of ruimte huurt voor 40 keer of meer tijdens een aaneengesloten periode van 12 maanden en hiervoor één aanvraag indient (met opgave van de gewenste gebruiksdata) wordt een korting van 50% toegestaan op de totale huurprijs.

Voor meerdaagse huurperiodes wordt het tarief voor het gebruik van de zaal of ruimte gehalveerd vanaf de tweede gebruiksdag, behalve voor privéfeesten.

Beschikbaarheid

Omschrijving en mogelijkheden

Kaarting, Infovergadering, workshop, lessen, feest (maximum 30 personen). Fuiven niet toegelaten.

Foto's