Buurtbewoner: bied een parkeerplaats aan

Zorgverleners vinden niet altijd een parkeerplaats dichtbij de woning van hun patiënt. Daardoor verliezen ze tijd die ze aan hun patiënten kunnen besteden. Heb je een privéparkeerplaats, bijvoorbeeld voor jouw oprit of garage? Dan kan je deze parkeerplaats ter beschikking stellen van zorgverleners tijdens de coronacrisis. Zij mogen er 30 minuten parkeren.

Moet je toch dringend weg? Dan kan je altijd bellen op het gsm-nummer dat op de kaart achter de voorruit van de wagen staat. De zorgverlener verplaatst dan zijn wagen zo snel mogelijk.

        
* Deze velden zijn verplicht in te vullen.

De stad Oudenburg is de verantwoordelijke voor de verwerking van de gegevens. Door het formulier in te vullen, verwerken we de gegevens met jouw toestemming. Hierbij worden volgende gegevens verwerkt: voornaam, naam, telefoonnummer, straat, huisnummer, postcode, stad/gemeente en e-mailadres. De gegevens worden bijgehouden tot na de Covid-19 crisis. Je hebt steeds het recht om inzage voor jouw gegevens te vragen, de gegevens te laten verbeteren, te laten wissen, evenals om de verwerking van de gegevens te laten beperken. Stuur hiervoor een mailtje naar sociale.hulplijn@oudenburg.be. Meer informatie over privacy, vind je op de privacyverklaring.